Začetki naše zgodbe segajo v leto 2019, ko smo se odločili spremeniti način doživljanja pizze.
Za nas pizza ne spada med artikle hitre prehrane hrane, saj mi jo pripravljamo 48 ur! Moko nabavljamo tam, kjer se je praktično vse začelo, v najstarejšem Neapeljskem mlinu.
Na fermentirano testo namažemo samo sveže domače pelate vrhunske kakovosti, ki so predpogoj za pripravo vrhunske pizze.
V naši ponudbi imate možnost izbirati med 29-imi različnimi kombinacijami sestavin, ki bodo krasile hrustljavo in “lahko” Napolitano, ter tako zadovoljile še najzahtevnejše okuse.
Z našo pizzo, zagotovo ne boste zgrešili!
Strast, ki jo gojimo do kuhanja se tukaj ne konča.
Pozorno smo prisluhnili potrebam naših obiskovalcev in se odločili, da poleg pizze ponudimo še vrsto različnih jedi.
Na ta način smo prispevali k temu, da je Caprese postal priljubljen kotiček mnogim ljudem v naši okolici.
Na mesečni ravni z našo dnevno svežo ponudbo, pripravimo različne jedi, ki jih lahko zasledite vnašem meniju, prav tako jih najdete tudi na družbenih omrežjih naše gostilnice!
Se vidimo v gostilnici Caprese!
Umetnost na krožniku: spoj istrske tradicije in sodobne kulinarike!